• Bruisend van energie

  Vitaliteit gaat over levenskracht en levensenergie. Het begrip is afgeleid van het latijnse ´vita´, wat leven betekent. Vitaliteit duidt op het bruisen van energie, je sterk en fit voelen, lang en onvermoeibaar door kunnen gaan en beschikken over mentale veerkracht en doorzettingsvermogen. Vitaliteit is een basisbehoefte en klinkt als muziek in de oren. Alleen voorzien wij niet altijd in deze basisbehoefte, integendeel zelfs.

  Zo nu en dan vind je er gewoonweg even niks aan en heb je nergens zin in. Daar is helemaal niks mee, maar wat nou als dat gevoel aanhoudend is en je niet loslaat? Je helemaal geen plezier meer ervaart om naar je werk te gaan of met vrienden iets te gaan doen. Je futloos en lusteloos voelt. Waar is die bruisende jij met energie voor tien?

  Vind samen met mij weer je levenskracht en energie terug! Weer genieten van de kleine dingen en het leven met plezier tegemoet treden! Bij vitaal voelen hoort leren, verandering, ontwikkeling en groei. 

 • Aanpak

  Tijdens de coaching zullen we eerst stilstaan bij het feit dat je je futloos en lusteloos voelt, wanneer is dit begonnen en hoe lang duurt het al. Geleidelijk bouwen we je energielevel op, denk hierbij aan het belichten van je kwaliteiten, irrationele gedachten omzetten, aanpakken van belemmerende overtuigingen, ontspanning, beweging. Maar ook je verhaal kwijt kunnen en jouw zonnige en energieke pad terugvinden.

 • It always seems impossible until it’s done

  Nelson Mandela