• Aangezien jij als persoon uniek bent, zal er voor iedereen een andere methodiek zijn. Samen kijken we naar een gepaste en geschikte aanpak en stemmen dit op elkaar af. Ik zorg er allereerst voor dat je je veilig en vertrouwt voelt. We beginnen met een (kosteloze) intake. Hier komen de coachingsdoelen uit voort. Ik denk met je mee en samen zetten we op papier waar jij tijdens het traject aan wilt werken. Belangrijke speerpunten in mijn coaching zijn: empathie, in beweging komen, samen aan jouw doelen werken, veiligheid en vertrouwen, kwaliteiten bekrachtigen en in je kracht komen. Dit kan gepaard gaan met gesprekken, spellen, een wandeling en andere diverse technieken. Geen dag is hetzelfde, ook geen gesprek en bijeenkomst. 

 • Werkwijze Stressmanagement

  Je lichaam geeft veel signalen af en ook je psychische toestand laat je abnormaliteiten zien, zoals minder concentratie, paniekaanvallen, gevoeligheid voor prikkels en dergelijke. 

  Allereerst is het belangrijk om de signalen te herkennen en vervolgens gaan we er mee aan de slag. Naast diverse coachingstechnieken die zich concentreren op je kwaliteiten, waar je nu staat, de toekomst, gaan we je mobiliseren. Want ik geloof dat beweging heel belangrijk is voor de mens, van wandelen, hardlopen, fietsen tot aan sportschool. Behalve dat het goed is voor de algemene gezondheid en gevoel van eigenwaarde, wordt een zeer belangrijk hormoon aangemaakt tijdens beweging, namelijk cortisol. Dit hormoon is in zeer mindere mate aanwezig op het moment dat jij veel langdurige spanning ervaart. Het letterlijk en figuurlijk weer in beweging komen en blijven. 

 • Werkwijze Vitaliteitscoaching

  Tijdens de coaching zullen we eerst stilstaan bij het feit dat je je futloos en lusteloos voelt, wanneer is dit begonnen en hoe lang duurt het al. Geleidelijk bouwen we je energielevel op, denk hierbij aan het belichten van je kwaliteiten, ontspanning, beweging. Maar ook je verhaal kwijt kunnen en jouw zonnige en energieke pad terugvinden.

 • Werkwijze coaching jong volwassenen

  Nu kunnen we wel kijken naar de oorzaken, maar interessanter is wat je er aan kan doen. Zowel preventief als dat je al beland bent in deze negatieve cirkel en hoe je er uit blijft of er mee omgaat. Gezien mij ervaring met jong volwassenen, mijn eigen burn-out (met positief eind ;-)) en perspectieven, ga ik samen met jou deze spanning en stress te lijf en zet het in om je kracht en een mooie toekomst. Want het zou zonde zijn als je nog zo jong bent en je nutteloos en verloren voelt…. Een mooie toekomst ligt voor jou in het verschiet, dus wacht niet en ga stress en spanning samen met mij omzetten naar een sterke en zelfverzekerde jij!

 • Make the choice, rise to your destiny