• Wie ben ik?

  10/12/2015
 • Weertman Burn-Out Coaching

  Daar ben ik dan, 36 jaar oud en tijd om mijn droom te verwezenlijken. Dromen helpen mij om ambities te hebben en ergens naartoe te streven. Mijn eigen coachingspraktijk is al van jongs af aan een droom en waarom? Omdat ik denk dat je moet doen waar je hart ligt. En dat ligt bij mensen helpen.

   

  En ja je kan mensen op diverse manieren helpen en eerlijk gezegd, heb ik ook van alles geprobeerd en gedaan. Van stage lopen in het MCA tijdens mijn HBO-V studie, stage bij Scorlewald en in het onderwijs, studie psychologie tot horeca tot aan welzijnswerk. En door de diversiteit, weet ik zeker dat de coaching bij mij past.

   

  Waarom coaching? Omdat ik hou van naar de toekomst kijken en coaching is een krachtig middel om je doel te bereiken. Ik hou van een oplossingsgerichte en positieve aanpak. Ik wil dat mensen vooruit komen en zich niet ellendig blijven voelen bij wat er allemaal in het verleden is gebeurd. Want we leven in het hier en nu (ja ja dit is de kracht van mindfullness) en er is nog zoveel moois te beleven. Dus bewust nu leven en je verleden een plek geven.

   

  Het klinkt misschien allemaal wat zweverig en utopisch, maar dat ben ik niet. Ik geloof wel dat het allemaal beter en leuker kan met beide benen op de grond!